S.C. CIBIN S.R.L.

 

 

POLITICA DE CONFIDENŢIALITATE A DATELOR PERSONALE

SC CIBIN SRL recunoaşte şi respectă dreptul persoanelor la confidenţialitatea datelor cu caracter personal.
Vă informăm că datele de contact pe care decideti să ni le funizaţi sunt „date cu caracter personal” conform prevederilor Legii nr. 677/2001 din România.
Politica de confidenţialitate a SC CIBIN SRL se aplică colectării, folosirii, dezvăluirii şi protejării informaţiilor personale pe care decideţi să le furnizaţi.
Vă rugăm să citiţi următoarele, pentru a afla mai multe despre politica de confidenţialitate şi practicile noastre privind datele personale.


De ce colectăm date cu caracter personal?
Colectăm date cu caracter personal în urmatoarele scopuri:

  • furnizarea serviciilor de salubritate, executarea lucrarilor de constructii si/sau livrarea produselor rezultate in statia noastra de sortare sau in statia de betoane, conform ofertei curente.
  • intocmirea documentelor de angajare, a contractului individual de munca, si a anumitor documente ce vizeaza relatiile de munca.

Cum putem folosi aceste informaţii?
Aceste date sunt folosite, conform celor indicate mai sus, în urmatoarele scopuri:

  • intocmirea contractului sau comenzii dumneavoastra;
  • procesarea cererii dumneavoastra de furnizare de servicii, lucrari sau produse, de solicitare de informaţii sau reclamaţiile dvs;
  • intocmirea documentelor de angajare, a contractului individual de munca, si a anumitor documente ce vizeaza relatiile de munca.

Ce informaţii colectăm?
În vederea îndeplinirii scopurilor menţionate mai sus, cu diverse ocazii, SC CIBIN SRL vă poate solicita date care să ne permită să va contactăm, cum ar fi: numele dvs., adresa de email, numărul de telefon, adresa poştală, etc.
Acest lucru se poate întâmpla când procesam cererile dumneavoastra, cand intocmim comenzile si contractele, cand trebuie sa dam raspuns la o sesizare facuta de dumneavoastra, cand va cerem parerea pentru a ne imbunatati serviciile si activitatile.

 

Dezvăluirea informaţiilor
În anumite situaţii şi numai dacă există o obligaţie în acest sens, SC CIBIN SRL, în calitate de operator, poate dezvălui aspecte privind datele personale către auditorii săi, instituţiilor carora le este subordonata. Solicităm acestor părţi să accepte procesarea acestor date în baza instrucţiunilor noastre şi în conformitate cu această Politica şi cu alte măsuri corespunzătoare de confidenţialitate şi securitate.


Securitatea informaţiilor
Tratăm securitatea informaţiilor dvs. în mod foarte serios, de aceea, luăm importante măsuri de securitate, necesare pentru protecţia împotriva accesului neautorizat la date sau modificării, dezvăluirii sau distrugerii neautorizate de date. Acest lucru presupune revizuiri interne ale practicilor de colectare, păstrare şi procesare de date şi ale măsurilor de securitate, de asemenea, măsuri fizice de securitate pentru protecţia împotriva accesului neautorizat la sistemele unde stocăm datele personale.
Accesul la datele personale este permis numai angajaţilor autorizaţi ai SC CIBIN SRL cărora le sunt necesare aceste date în vederea operării, dezvoltării şi îmbunătăţirii serviciilor noastre. Aceste persoane sunt obligate să păstreze confidenţialitatea acestor date, fiind instruite cu privire la protecţia datelor cu caracter personal.


Integritatea datelor
SC CIBIN SRL procesează date personale doar în scopul pentru care au fost colectate şi conform acestei Politici. Revizuim practicile noastre de colectare, stocare şi procesare de date pentru a ne asigura că procesam, colectăm şi stocăm numai acele date necesare pentru furnizarea sau îmbunătăţirea serviciilor şi activităţilor noastre. Luăm măsurile necesare în măsura posibilităţilor, pentru a ne asigura că datele personale pe care le procesăm sunt corecte, complete şi actuale, dar depindem de utilizatorii noştri pentru a ne furniza date actualizate sau pentru a corecta datele lor personale acolo unde este necesar.


 Nota de informare privind protectia datelor personale 

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile si completarile ulterioare, SC CIBIN SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

          Scopul colectarii datelor este furnizarea serviciilor de salubritate, executarea lucrarilor de constructii si/sau livrarea produselor rezultate in statia noastra de sortare sau in statia de betoane, conform ofertei curente.

         Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru a putea identifica destinatarul serviciilor, lucrarilor sau produselor furnizate dumneavoastra in calitate de client. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea furnizarii acestora.

        Orice persoana are dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

        Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata. Cererea se poate depune la secretariatul societatii nostre, in Sacele, str. Bunloc, nr.1, jud. Brasov.

 

Pentru orice detalii, sesizări, solicitări de modificare, ștergere, anonimizare sau prelucrare, vă rugăm să ne trimiteți o solicitare în scris pe adresa firmei sau pe e-mail la adresa office@cibin.ro.


         De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei sau Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, la sediul acesteia din Bulevardul General Gheorghe Magheru 28-30, sector 1, București, cod postal 010336.

 

Totodata, pentru eliminarea urmaririi, va invitam sa accesati accesati acest link.


 

 

Salubrizare Constructii